Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğrencileri Geliştirdikleri Yenilikçi Fikir ile Teknofest Eğitim Teknolojileri Kategorisinde Finale Kalma Başarısını Göstermişlerdir

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencileri, Öğretim Teknolojileri dersi kapsamında geliştirdikleri yenilikçi fikir ile Teknofest Eğitim Teknolojileri kategorisinde finale kalma başarısını elde ettiler.

Sınıf Eğitimi Anabilim dalı Dr. Öğr. Üyesi Tolga Topcubaşı’nın danışmanlığında, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin algoritmik düşünme becerilerini geliştirmeye yönelik bir dijital oyun olarak tasarlanan bu değerli proje, Eğitim Teknolojileri kategorisinde üniversitemizi Teknofest finalinde temsil edecektir.

Dr. Öğr. Üyesi Tolga Topcubaşı ve öğrencilerimiz Zehra Çiftçioğlu, Simay Çağla İlgüner, Zeynep Erdoğan, Şüheda Aktürk, Şerife Akkoca ve Sudem Nair'i bu önemli başarılarından dolayı tebrik ediyor, ilerideki çalışmalarında da başarılarının devamını diliyoruz.

Görüntülenme: 323 Yayınlanma Tarihi: 5 Ağustos 2024