Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Öğrencileri İle Gerçekleştirilen Eğitim Uygulamaları Değerlendirme Anketi Sonuç Raporu Yayınlandı

Üniversitemiz Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü bölüm başkanlığınca gerçekleştirilen eğitim uygulamaları değerlendirme anketi sonuç raporu yayınlandı. Bölüm öğrencilerinin 2021/2022 eğitim yılında gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinden memnuniyetlerini belirlemek amacı ile hazırlanan çalışma ile öğrencilerin eğitim öğretim süreçlerine dair görüşleri alındı.
Bölümde gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri, alınan dersler ve ders dışı etkinliklere ilişkin memnuniyetleri ölçüldü.
Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü için ilk kez uygulanan bu değerlendirme sistemine ilişkin öğrenci memnuniyetinin yüksek olduğu gözlenen bu çalışmanın eğitim uygulamalarında kaliteyi arttırmak adına önemli olduğu düşünülmekte ve önümüzdeki yıllarda tekrarlanması hedeflenmektedir.

Çalışmada kullanılan anket formuna buradan ulaşılabilir.

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Dönem Sonu Değerlendirme Anketi Sonuç Raporu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı

Görüntülenme: 545 Yayınlanma Tarihi: 4 Mart 2022